app werkuren bijhouden
Doe je urenregistratie makkelijk met Rompslomp.
Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's' van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal. Hobby An handelsonderneming m Verbeek. Hobby An is een online winkel met allemaal Hobby materialen zoals papierstempelssnijmallenpotlodenverfenzenz. erg handig en makkelijk programma, je kan er mooie duidelijke facturen mee maken. je kan je eigen logo plaatsen en alles wordt netjes opgeteld. Dé webshop voor handgemaakte producten van hout! Uitstekend" boekhoudprogramma met een zeer goede klantenservice." Ik gebruik het gratis pakket van Rompslomp nu al een aantal maanden voor het maken van facturen en bijhouden van betalingen en het bevalt me zeer goed.
app werkuren bijhouden
Urenregistratie-app: Gratis voor Android iOS.
Google Play App Store. Flexibel uren registreren helpt je om een betere ondernemer te worden. Vandaag de dag worden uren niet alleen voor een hele dag of werkweek, maar ook voor specifieke taken en projecten bijgehouden. Hierdoor wordt nauwkeurige urenregistratie steeds belangrijker. Door het bijhouden van uren zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken met onze urenregistratie-app zorgt Keeping ervoor dat werknemers zich kunnen blijven focussen op hun werk en het registreren van uren gemakkelijk verloopt. Onderweg of op locatie tijdregistraties invoeren.; Altijd je historische urenadministratie binnen handbereik.; De urenregistratie-apps worden regelmatig voorzien van updates.; Beschikbaar voor Android en iPhone. Snel en gemakkelijk. Het gemak van een urenregistratie-app. Nog niet zo heel lang geleden werden gewerkte uren bijgehouden op papier.
Maak gebruik van urenregistratie met Moneybird Moneybird.
In een team uren registreren. Werk je in een team van mensen waarvan je de gemaakte uren wilt bijhouden? Dan kan het handig zijn om iedere medewerker zijn of haar uren te laten registreren zodat je als bedrijf inzicht hebt in de gemaakte uren per medewerker of project. Wat kost urenregistratie in Moneybird? Urenregistratie is beschikbaar in onze betaalde pakketten zonder extra kosten! Gebruik je momenteel een gratis pakket?
Urenregistratie MKB SnelStart.
Met Urenregistratie MKB registreert u razendsnel uren via een unieke user interface regelinvoer of projectenmatrix. De SnelStart-koppeling zorgt dat klanten uit uw SnelStart-administratie altijd beschikbaar zijn, en maakt automatisch verkooporders aan van de declaraties. Prijzen worden vastgelegd op gewenst niveau: organisatie, klant, project, medewerker, activiteit en combinaties hiervan.
De 5 beste apps voor urenregistratie Intermediair.
Geen fancy design, maar makkelijk in gebruik en doet precies wat het moet doen. Ben je korter dan 15 maanden geleden gestart met je bedrijf, dan is het boekhoudprogramma urenregistratie van e-Boekhouden.nl gedurende de eerste 15 maanden van je onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend. Rompslomp.nl - Urenregistratie iOS en Android - € 5 per maand. Rompslomp is ideaal voor een beginnende freelancer of zzper. In de basis bieden ze een gratis facturatietool aan, maar deze is voor 5 euro per maand uit te breiden. Je krijgt daarmee een handige urenregistratiemodule en diverse extras. Ideaal is de timerfunctie van Rompslomp, wanneer je meerdere korte tijdsperiodes wilt bijhouden. De gewerkte uren zet je vervolgens eenvoudig om in facturen. Als bonus kun je ook offertes maken, bonnetjes opslaan en kilometers registreren. Je kunt een gratis account aanmaken om geheel vrijblijvend 30 dagen de app te testen.
Mijnverlofdagen.nl - De ideale app om zelf je verlof bij te houden.
De ideale app om zelf je. Verlof bij te houden. Voor het eenvoudig registreren van. Vakantie en snipperdagen. Tijd voor tijd. En ook nog handige overzichten van.: Schoolvakanties per regio. Download de gratis app. Mijnverlofdagen.nl is een onderdeel van Verlofdagen.nl.
6 digitale apps die het leven van een bouwondernemer vereenvoudigen.
15 mei 2017 app. Naast een bestelwagen vol materiaal horen ook een laptop, smartphone en 4G-dataverbinding tot de basisuitrusting van de moderne bouwprofessional. Ze zijn onmisbaar geworden voor wie graag efficiënt werkt en werfinfo correct wil bijhouden. We laten je graag kennis maken met 6 tools die elke bouwondernemer moet kennen. One Two Work. ONE TWO - WORK is een digitale tool waarmee je gepresteerde uren en gebruikte materialen overzichtelijk kan bijhouden. Je medewerkers kunnen hun uren registreren met een barcodescanner in zakformaat. Aan ieder project wordt een werkfiche gelinkt met daarop unieke barcodes. Deze werkfiche wordt afgedrukt en door je medewerker meegenomen naar de werf. Bij het starten met werken scant de werknemer het project en na afloop wordt nogmaals de stopbarcode gescand. Zo zitten alle werkuren veilig opgeslagen in de barcodescanner.
Urenstaat.nl - Gemakkelijk en snel uren registreren.
Omdat Urenstaat ook geschikt is voor tablets smartphones, kan iedereen overal uren boeken. Je kunt naast werkuren ook meerwerk uren bijhouden. Weg met papieren werkbonnen. Met Urenstaat kunnen werkbonnen direct worden afgetekend vanaf locatie. Zet via de tablet of smartphone digitaal een krabbeltje en klaar is kees. Administratie weer up-to-date. Eenvoudig alle geboekte uren van je werkkrachten exporteren of maak een export van een specifiek project. Urenstaat exporteert alles naar Excel. Wil jij meer inzicht in je uren? Probeer urenstaat 14 dagen gratis.
Zo houd je als zzp'er' effectief jouw uren bij Ikgastarten. Stroke 1. Open menu. Close. LinkedIn. Twitter. Facebook. Whatsapp. E-mail. Like. Like. Dislike. Dislike.
Urenregistratie voor Android: Timesheet. Beschik jij over een Android-smartphone of -tablet en heb je behoefte aan een wat uitgebreider programma om je uren bij te houden als zzp'er? Dan is Timesheet wellicht wel de urenregistratietool waarnaar je op zoek bent. Een hoger uurtarief bepalen? In zes stappen naar een passende prijs. Gebruik de infographic om jouw uurtarief te berekenen. En check of het tijd is om je tarief te verhogen. Download gratis PDF. Zoals bij de meeste van deze apps het geval is, kun je met Timesheet op een overzichtelijke manier jouw werkzaamheden bijhouden en registreren.
Met deze 3 iPhone tijdregistratie-apps ben je nóg productiever. iPhoned.
Hours: simpel van opzet. Hours richt zich met name op freelancers en andere mensen die hun gewerkte uren nauwkeurig moeten bijhouden. Je kunt meerdere 'klussen' met bijbehorende details invoeren, zoals uurloon, pauzes en hoe laat je inklokt. Daarbovenop kun je aangeven hoeveel je betaalt krijgt bij overuren, locaties doorgeven en herinneringen instellen om uit te klokken. De minimalistisch ogende app gaat nog veel verder qua opties. De betaalde versie geeft bijvoorbeeld een dagelijks overzicht van je verwachte inkomsten, herinneringen om targets te halen en de mogelijkheid om een widget op je startscherm te plaatsen. Ook kun je de app extra vergrendelen door middel van Touch ID en een back-up via iCloud. Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden.
Urenregistratie app Tijdregistratie Werkuren bijhouden Traxgo.
Vaak registreerden werknemers hun gewerkte uren manueel, al vertrokken ze daarbij ook van het gewerkte begin- en einduur om het totaal aantal te berekenen. Het notaboekje is nu dus vervangen door een app die de berekening voor hen doet. Dankzij de steeds verbeterende technologie in smartphones is het mogelijk om ook reisroutes en -tijden automatisch te registreren aan de hand van de GPS-locatie. Die tijden kan de app dan eenvoudig bijhouden en vastleggen in een tijdregistratiesysteem.

Contacteer ons

Zoeken naar app werkuren bijhouden