Portfolio Websites

Hieronder kunt u de websites vinden die Tofsoft heeft gebouwd. TofSoft is in 2011 opgericht en is dus nog maar net gestart het portfolio zal hoogstwaarschijnlijk de komende tijd snel groeien.

Ascend examengroep

Ascend examengroep

Een website voor een bedrijf dat examens afneemt m.b.t. de petrochemie. De zakelijke look van de website geeft precies de werkwijze van Ascend weer, daarnaast is extra tijd gestop in het verwerken van de afbeeldingen op de achtergrond. De boxjes op de website zijn transparant waardoor nog meer een 3D-effect is ontstaan. Deze website bevat het basispakket van TofSoft.

TofSoft

TofSoft

TofSoft's website is uiteraard op eigen bodem gebouwd. De website bevat het basispakket met uitbreiding met een download-pagina en portfolio, uitbreiding is nooit een probleem bij TofSoft. Het menu is geheel transparant waardoor de banner nog te zien is. Ook is de website rustig voor het oog en is de tekst goed te lezen voor de gebruiker, geen vervelende flitsende en bewegende beelden.

UurBeheer

UurBeheer

Het programma om eenvoudig gewerkte uren bij te houden. Op de website van UurBeheer kan je als gebruiker eenvoudig het programma registreren. Het basispakket van TofSoft is weer gebruikt en deze is uitgebreid met een regsitratiesysteem. Ook kan er veilig betaald worden met iDeal, MisterCash, DIRECTebanking en PayPal. Websites van TofSoft zijn ook geschikt om veilig te betalen en als webshop.

Website Aanvragen