Informatie over TofSoft

TofSoft is een softwarebedrijf opgericht in 2011 door Erwin Buckers & Vincent Koeman. TofSoft heeft als doel om eenvoudige software te ontwikkelen. De gebruiksvriendelijkheid en prijs-kwaliteit verhouding zijn de belangrijkste aspecten. TofSoft is gespecialiseerd op de volgende punten:

  • Software - Bedrijssoftware en software naar wens
  • Websites - Basispakket startende ondernemers en bedrijven
  • Search Engine Optimalisation - Websites optimaliseren voor Google en andere zoekmachines
  • Download Software - TofSoft ontwikkelt ook zelf software

Software naar wens is het belangrijkste streven. Veel software is te laat af en te duur, TofSoft houdt kosten laag en productiviteit hoog.

Gebouw TofSoft


Contact

Mail info@tofsoft.nl of gebruik contact

 

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor u als informatiebron, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van TofSoft is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

 

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

 

Alle rechten voorbehouden.TofSoft © 2016